Docenten van VocalMasterclass

Tijdens VocalMasterclass werk je met een aantal absolute top docenten. Onze docenten hebben niet enkel gestudeerd aan een conservatorium of instituut maar zijn alleen docent op conservatoria en/of bij het Universal Voice Institute in Amsterdam. 

Les van de absolute top, dat is VocalMasterclass. Lees op deze pagina meer over onze docenten.

"Tijdens mijn lessen op kamp heb ik enorme stappen gemaakt. Ik had nooit verwacht zo te kunnen belten. En dat in een paar dagen"

  • Syd Horster

    Sinds 2013 is Syd als docent en later als Hoofddocent verbonden aan KampVakanties. Als hoofddocent is hij verantwoordelijk voor de artistieke lijn tijdens Muziektheaterkamp en VocalMasterclass (beiden kampen was hij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling). Tevens stuurt hij het docententeam van MusicalCamp aan en geeft hij op dit kamp ensemblezang lessen. 

    Naast zijn werk voor KampVakanties.nl is Syd jaren verbonden geweest aan Codarts (Conservatorium Rotterdam) en is hij masterteacher van het Universal Voice Institure in Amsterdam. 

  • Elke Rouwmaat

    Elke Rouwmaat zanglesElke Rouwmaat is zangeres, vocal coach en dirigent. Haar passie is zang en alles wat daarmee te maken heeft. Haar doel is zangers en zangeressen beter en makkelijker te leren zingen om zo nog meer te genieten van de muziek die ze maken. Dit doet ze door enthousiasme, creativiteit en humor te combineren met een flinke dosis kennis en een onweerstaanbare drang om zichzelf te verbeteren. Daardoor blijft ze niet stil staan, maar is ze op de hoogte van  de nieuwste veranderingen op zangtechnisch gebied. 

    Ze studeerde in 2003 en 2005 af aan de opleidingen Docent Muziek en Zang LM aan het ArtEZ conservatorium te Enschede. 

De ultieme zangweek vanaf 15 jaar

Relax tussen de lessen door. De balans vinden tussen hard werken en genieten van je vakantie

Correspondentieadres

Stagecenter.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: NL002031650B14
KVK: 24480035

© 2020 Stagecenter.nl