Op zomerkamp

Leeftijd.

VocalMasterclass is geschikt voor deelnemers vanaf 15 jaar. De jongerengroep is tot en met 17 jaar. Voor onze volwassene groep werken we vanaf 18 jaar en ouder. 

Als volwassene op zomerkamp? Zeker weten! In de loop der jaren hebben we heel veel volwassen deelnemers gehad bij onze zomerkampen. Hoewel de gemiddelde leeftijd van onze volwassene groep tussen de 18 en 26 is, gaan er jaarlijks meerdere dertigers mee. Je zal je zeker niet oud voelen! Twijfel je? Neem dan gewoon even contact op om met ons te overleggen. We helpen je graag.

Maaltijden

Tijdens VocalMasterclass verzorgen we uiteraard drie maaltijden per dag.

Onze kok is gespecialiseerd in het koken voor grote groepen en probeert waar mogelijk rekening te houden met speciale allergie wensen. Belangrijk om te weten, onze kok kookt niet alleen erg lekker, hij is ook gespecialiseerd allergenen kok.

Naast de drie maaltijden per dag, is er regelmatig tijd voor tussendoortjes, ijsjes en onbeperkt koffie, thee, limonade. Ook frisdrank is elke avond vrij beschikbaar. 

Volwassenen kunnen in de avond eventueel een biertje of wijntje bestellen. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen.

Overnachten.

We beschikken op ons terrein over twee groepsaccommodaties en een tentveld. Deelnemers die tijdig boeken slapen in principe binnen. De kamers zijn voor tussen de zes en twaalf personen en hebben in sommige gevallen tevens een eigen badkamer.  

Zijn de binnenplekken uitverkocht? Dan slaap je dus in een tent. Een tent bestaat uit twee cabine's voor twee personen. Zo heb je dus best veel privacy. 

Volledige verzorging zodat jij je over niets druk hoeft te maken.

Huiswerk tussen de lessen door want er is veel materiaal te behandelen.

Maak vrienden voor het leven. Je bent immers op vakantie met mensen die je passie voor zingen met je delen!

Je week bestaat uit...

Het lesprogramma

Elke dag ben je tussen de 5 en 6 uur bezig met je stem. Tussen de lessen door is het dan ook belangrijk op je stem te letten en voldoende rust te pakken.
Naast de zangcursus zijn er tevens regelmatig keuzevakken welke ook aansluiten op het Muziektheaterkamp waarmee we het terrein delen. 

Lees meer het lesprogramma

Het randprogramma

Naast het lesprogramma is er uiteraard een randprogramma.
Zo kan je er voor kiezen een dag mee te gaan naar het tropisch zwembad (dit is buiten de lesuren om), is er elke avond een kampvuur en bouwen we wekelijks een spookhuis. 
Je hoeft je dus ook niet te vervelen buiten de lessen om! 

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

© 2009-2017 KampVakanties.nl