Toelating voor VocalMasterclass

Voor VocalMasterclass is er een toelating. Dit doen we om te zorgen dat de groep in één tempo kan werken. Je hoeft geen volleerde zanger te zijn maar we moeten wel horen dat er met je te werken is. Enige muzikaal talent is dus wel een eis!

Ik ben al vaker mee geweest op kamp. Moet ik toelating doen?

Een hoop van onze deelnemers kennen we al via onze andere kampen. Ben je al op Muziektheaterkamp geweest? (Ook hier hebben we een toelating). Dan hoef je geen aparte toelating te doen voor VocalMasterclass. Dit is andersom wel het geval! Toelating is dan nodig aangezien bij Muziektheaterkamp er meer factoren een rol spelen. Bij VocalMasterclass is voornamelijk je vocale talent van belang.

Het kan zijn dat we ons niet goed herinneren hoe je zingt. In dit geval kan het toch zijn dat we je vragen even een mailtje te sturen met een geluidsopname. Zo kunnen we alsnog een afweging maken.

Ik ben nog nooit mee geweest op kamp. Hoe werkt dat met die toelating?

Voor we je toe kunnen laten op VocalMasterclass en je dus mee kunt op kamp, moeten we eerst weten hoe je zingt. 
Je toelatingsauditie is niet veel meer dan een audio of video opname van jezelf mailen.

We vragen je wel een nummer te kiezen wat moeilijker is om te zingen. Enkel vertellende kleinkunst nummers kunnen veel zeggen over je kwaliteiten als acteur, maar zeggen weinig over de ervaring en mogelijkheden van je stem. Kies dus een nummer met uitdaging.

Deelnemers van onze zomerkampen krijgen regelmatig de kans het podium op te gaan!

Je hobby op vakantie? Wie wil dat niet.

Moet ik boeken voor ik ben toegelaten?

We raden je aan eerst een opname in te sturen. Dit voorkomt het om boeken naar een ander kamp of eventueel geld terugstorten wanneer je niet door de toelating komt. Is ze kampweek echter al ver uitverkocht? Dan kan het handig zijn een plekje te reserveren. Geen zorgen, mocht je niet worden toegelaten dan storten we gewoon het geld terug.

Heb je vragen? mail ons dan op info@kampvakanties.nl

Ik ben niet toegelaten, wat nu? 

Het kan zijn dat je te horen hebt gekregen dat je helaas niet aansluit bij het niveau van VocalMasterclass. Geen zorgen! We hebben genoeg andere uitdagingen voor je. Zo hebben we twee zomerkampen zonder toelating waar je zo aan kan deelnemer. Heb je al geboekt voor VocalMasterclass? Dan zetten we je boeking voor je om. Zo niet, dan moet je nog even boeken via www.kampvakanties.nl

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

© 2009-2017 KampVakanties.nl