Wat is VocalMasterclass?

Gedurende zeven dagen ben je bezig met je stem. Elke dag ben je ongeveer vier tot vijf uur bezig met stemtechniek en actief zingen. Samen met je docenten werk je aan de verschillende stemkarakters. 
 
Deze zijn: 
  • Het 'sprekende' karakter (Speech)
  • Het 'roepende' karakter (Belt)
  • Het 'fluisterende' karakter (Whistper)
  • Het 'zingende' karakter (Classical)
Onze docenten behoren tot de landelijk top en zijn allen Master Teachers van het Universal Voice System.
 

De lessen en materie zijn zo ingericht dat je met simpele aanwijzingen optimale vooruitgang boekt. Complexe anatomische termen blijven achterwege zodat jij als zanger de vertaling kan maken naar wat je moet doen om het beoogde doel te behalen. 

De enorme materie van het zingen die in veel gevallen erg omslachtig aangeleerd word, is zo ineens heel begrijpelijk en daardoor makkelijk trainbaar. 

Uiteraard wisselen we de lessen af met andere activiteiten. Zo bezoeken we een subtropisch zwembad in de buurt, is er elke avond een kampvuur en is er elke week een docentenconcert.

De perfecte balans tussen hard werken en relaxen

Maak vrienden die je passie delen

Maak gebruik van onze exclusieve extra reizen. Alleen te boeken voor deelnemers van onze zomerkampen

Het programma

Het programma van VocalMasterclass is volledig gericht op zang.  Na een vocale opwarming ga je aan de slag met de docenten. Je werkt zowel in groepsverband als in kleine groepjes. Naast de zang(techniek)lessen, heb je uiteraard ook een uitgebreid randprogramma. Zo bezoeken we ter ontspanning het tropisch zwembad in de buurt, is er elke avond een kampvuur om te relaxen en zijn er nog verschillende andere avondactiviteiten waaronder een concert van de docenten. 

Waar is VocalMasterclass?

VocalMasterclass is op het zomerkamp terrein van KampVakanties.

We delen de weken van VocalMasterclass het terrein met o.a. DanceBootcamp & Muziektheaterkamp. Zo ontstaat er als het ware een 'fame' experience. Ambiteuze mensen met verschillende artistieke talenten komen samen en kunnen zo elkaar versterken en inspireren.

Correspondentieadres

KampVakanties.nl
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

BTW NR: 180582185B01
KVK: 24480035

© 2009-2017 KampVakanties.nl